Klantenreviews

We hebben op een zaterdag in 6 uur tijd de hele voorraad geteld met behulp van Farmascan en een team van prima medewerkers. En dan ook nog prettig dat de voorraad meteen gecontroleerd werd op de vervaldatum. Handige apparatuur, duidelijke instructies van Bart en Fazia, kortom het aanbevelen waard!

Apotheek Czaar Peter, Amsterdam


De mensen van Farmascan zijn grondig professioneel en fijn in de omgang. Met een opname op locatie, waarbij de spelregels worden besproken.

Door hun werkwijze en en professionele aanpak was inventarisatie op 3 locaties mogelijk.

De inventarisatie is uitstekend verlopen en binnen de geplande tijd. Zeer fijne partij om mee samen te werken.

Een bedrijf welke ik zonder problemen durf aan te raden bij mijn collega’s.

Yu-Ming Meijer, apotheker (Apotheek De Maten, Apeldoorn)


Farmascan heeft onze Apotheek in één dag efficiënt geïnventariseerd. Fazia, ons contactpersoon, leidde alles vakkundig. Zeer tevreden met het resultaat; onze apotheek is weer helemaal up-to-date.

Keng Uswandi, apotheker (Service Apotheek Vesting, Naarden)


Wat een prettige, ervaren groep mensen om mee te werken! In één zaterdag was de gehele voorraad geteld, een klus waar we vroeger minstens een heel weekend mee zoet waren.

Ik wist niet dat er een methode bestond die zo eenvoudig de juiste voorraad kan registreren.

De in-procescontroles en prettige begeleiding motiveerde ons hele team!

Agnes Breteler, apotheker (Zuider Service Apotheek, Leiden)


“Wij zijn erg tevreden over het gebruik van farmascan, het is een makkelijk te gebruiken systeem en het tellen gaat ook beter en sneller dan op onze oude pharmacom manier. Ook zijn de lijsten die gegenereerd worden duidelijk omdat ze in excel zijn”.

Emily Fransman-Kroon, Poliklinisch apotheker (Nicolaes Tulp Apotheek, Amstelveen).


“Wij hebben Farmascan ervaren als een fijn team mensen en handig scansysteem voor het in 1 dag tellen van de voorraad. Het systeem maakt daarna overzichtelijke lijsten van de getelde artikelen bijvoorbeeld op voorraadwaarde. Opvallende telresultaten worden meteen zichtbaar door vergelijking met de voorraad in het AIS. Ook de vervaldatum wordt gecheckt. Met het enthousiaste en gezellige team  is het tellen geen straf en is de voorraad in 1 dag in kaart gebracht”.

Jacqueline Kars, apotheker (Mercator Apotheek, Amsterdam).


“In het weekend gezellig aan het werk met je hele team en je voorraad is weer tip-top in orde!”

Mariëlla de Rooij-Duran, apotheker (Service Apotheek Pendrecht, Rotterdam).


“Ik heb de zowel de voorbereiding op de telling als de dag van de voorraadtelling als heel prettig ervaren. Bart heeft mij geholpen met de communicatie met mijn softwareleverancier. Fijn dat daar directe lijnen mee gelegd kunnen worden. De dag van de telling verliep heel soepel, alle medewerkers hebben snel maar accuraat gewerkt. Ik ben erg tevreden over de uitvoering door Farmascan en ik kan nu weer verder met een juiste voorraad, erg belangrijk om goede service aan patiënten te kunnen verlenen!”

Wilma Wichards, apotheker (Apotheek Deys, Rhenen).


“Wat zijn wij dankbaar dat jullie ons hebben geholpen met het tellen van het assortiment! Fijn dat jullie zo enthousiast en gemotiveerd samen met ons hebben geteld. Jullie scanners zijn handig waardoor we snel en efficiënt de voorraad hebben kunnen tellen. Wij kunnen eindelijk met een kloppend assortiment weer verder werken. Het was gezellig! Tot de volgende keer!”

Team Leidsestraat Apotheek, Amsterdam.


“Twee weken geleden heb ik door Farmascan een voorraadinventarisatie laten doen. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Door gebruik te maken van het slimme software systeem dat farmascan hanteert is de kans op fouten klein. Dit in combinatie met deskundig en ervaren personeel maakt dat het een heel nauwkeurige voorraadinventarisatie wordt”.

Christel Groot Zevert, apotheker (Apotheek Floriande, Hoofddorp).


Met hulp van Farmascan is het jaarlijkse inventariseren van de voorraad  een behapbare klus. Voordeel is dat de getelde voorraad na afloop in het AIS wordt aangepast, zodat de daadwerkelijke voorraad weer volledig kloppend is.

De inspirerende aanwezigheid van Bart Stein maakt het jaarlijkse corvee een plezierige activiteit.

Sjoukje van der Meer, poliklinisch apotheker, (Apotheek VieCuriVitaal Venlo & Venray).


“Eenvoudig, snel en accuraat! Farmascan maakt het inventariseren van de apotheekvoorraad makkelijk!”

K. van Deventer, apotheker (Apotheek Molenweg, Amstelveen).


Dit jaar voor de tweede keer gebruik gemaakt van Farmascan. Ook deze keer weer zeer goed bevallen. De eerste keer in 2019 nog met behulp van Bart. Dit jaar na nog een korte instructie vooraf zelf de scan gedaan.

Farmascan is echt supermakkelijk in gebruik. Van tevoren lees je de voorraad in en dan scannen maar. Collega’s zijn super enthousiast want scannen met de telefoon gaat echt een stuk makkelijker dan met behulp van de tellijsten. Helaas kunnen wij de lijsten niet automatisch in laten lezen door CGM maar ook handmatig was dit zeer goed te doen. Geen gepuzzel meer met wat je collega nou heeft opgeschreven, maar gewoon duidelijke lijsten met daarop de voorraad die niet klopt.

Ook handig is dat de voorraadwaarde er meteen opstaat. Dit is voor de financiële afdeling heel prettig.

Volgend jaar gebruiken wij Farmascan weer.

Esther Pepping, apothekersassistente logistiek (Poliklinische Apotheek AMC, Amsterdam).